Handelsbetingelser

GENERELLE OPLYSNINGER

 

Madagenturet/Perceval Scandinavia

Ny Østergade 9, 2. sal

1101 København K

CVR: 32037674

 

 

LEVERING

Levering i Danmark er gratis, hvis du bestiller for 1.000 kr. eller derover (se oversigt over fragtgebyr nedenfor).

Dine pakker bliver sendt med Post Danmark. Du kan vælge mellem at få sendt din ordre hjem til dig selv eller til en valgfri postbutik i dit nærområde.

Husk, at du også kan vælge at få dine pakker sendt til din arbejdsplads.

Din bestilling afsendes generelt hurtigst muligt og senest inden for 3-5 hverdage. Skulle leveringen mod forventning blive forsinket, vil du blive kontaktet. 

Der tages forbehold for prisstigninger, afgiftsændringer, valutaændringer, udsolgte/udgåede varer, prisfejl og tastefejl.

OBS: Omkring jul, udsalg eller lignende kan der forekomme længere leveringstid. Vi anbefaler, at du bestiller julegaver i god tid, så du er sikker på at få dem leveret inden juleaften.

Hvis du ønsker levering på en bestemt dato, sender vi pakken fra vores onlineshop hverdagen før den ønskede leveringsdato. Rettidig levering forudsætter, at du har bestilt dine varer minimum 3 hverdage inden den ønskede leveringsdato. Derudover forudsætter rettidig levering, at Post Danmark overholder dag-til-dag levering. Perceval Scandinavia kan ligeledes ikke drages til ansvar for forsinkelser hos fragtfører, vejrforhold, mangelfuld levering fra tredjemand og andre udefrakommende påvirkninger. 

I øjeblikket leverer vi ikke varer ud på lørdage, søndage og helligdage.

 

 

FRAGTGEBYR OVERSIGT

  • Ordrer under 1000,00 DKK tillægges fragtgebyr på 65,00 DKK.
  • Ordrer over 1000,00 DKK er fragtfri.
  • Levering på en specifik hverdag tillægges fragtgebyr på 45,00 DKK.
  • Ordrer med levering til udlandet tillægges fragt på kr. 300,00 DKK.

 

HVIS DU FORTRYDER DIT KØB

Når du handler på Perceval-knive.dk, giver vi dig 14 dages fortrydelsesret på alle varer.

Dine vilkår for fortrydelse afhænger dels af, hvilke varer du har købt - samt hvornår du ønsker at fortryde dit køb. Afsnit A indeholder vilkårene for fortrydelse de første 14 dage efter dit køb.

A - Vilkår for udnyttelse af fortrydelsesretten inden for de første 14 dage (gælder alle varer købt på Perceval-knive.dk):

Din fortrydelsesfrist udløber 14 dage efter den dag:

  1. a)     Du har modtaget din vare
  2. b)     får den sidste vare i fysisk besiddelse (når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis)
  3. c)      får det sidste parti eller den sidste del i fysisk besiddelse (når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele)

Du skal inden 14 dage fra modtagelsen give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Det er dig, som skal dokumentere rettidig meddelelse om fortrydelsen. Vi opfordrer dig derfor til at sende den til hej@perceval-knive.dk. I din meddelelse om fortrydelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen - uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Du skal således give Madagenturet/Perceval Scandinavia meddelelse om, at du udnytter fortrydelsesretten. Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Faktura skal vedlægges ved returnering af varer.

 

HVIS DER ER NOGET GALT MED VAREN?

Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på www.perceval-knive.dk, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen - afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid”, efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder, efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig (under forudsætning af, at du reklamerer senest 24 måneder efter købet).

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

 

Madagenturet/Perceval Scandinavia

Ny Østergade 9, 2. sal

1101 København K

 

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os:

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Klageadgang:

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til hej@perceval-knive.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. En af betingelserne er, at du skal have rettet henvendelse til den erhvervsdrivende, inden du går videre med sagen:

Forbrugerklagenævnet

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Carl Jacobsens vej 35

2500 Valby

Telefon: 4171 5000

Kom med på vores mail liste og få nyheder og invitationer før alle andre

Modtag vores nyhedsbrev på email

Søg i butikken